0
clear
  • SFR 2522 HIGH Temperature GREASE-14 Unci Uložak Višenamjenski Ekstremni pritisak Moly Infused Grease. Sigurna za sve opreme i vozila, uključujući i ležajevi kotača.
  • -20%
  • -20%
SFR 2522 HIGH Temperature GREASE-14 Unci Uložak Višenamjenski Ekstremni pritisak Moly Infused Grease. Sigurna za sve opreme i vozila, uključujući i ležajevi kotača.

SFR 2522 HIGH Temperature GREASE-14 Unci Uložak Višenamjenski Ekstremni pritisak Moly Infused Grease. Sigurna za sve opreme i vozila, uključujući

HRK 132.90

Iznos
Tova je dostupna

Služi duže Zahtijeva manje masti Odupire onečišćenje vode Smanjuje trošenje Odlična postojanost.NLGI #2 litij integrirani maziva EP.SFR 2522 sa svojim jedinstvenim tehnologijom ekstremni pritisak je pritisak Timken OK više od 75 kilograma.PROIZVEDENO U SAD-U!.Консистентная mast SFR 2522, obogaćena istim prilagođenim aditivima ekstremni pritisak, koji se koriste u industrijskim sintetičkih proizvodima SFR.Sadrži molibden i grafit za dodatnu zaštitu.Mast SFR 2522 koristi литиевое kompleksni sapun koji je vrlo otporan na размягчению i uklanjanje slatke i slane vode.Zbog svoje velike otpornosti na promjene konzistencije консистентная mast SFR 2522 ima izvrsnu mehaničku stabilnost i može se koristiti u širokom spektru industrijskih aplikacija i aplikacija u šasije.Mast SFR 2522 izvorno je razvijen za čeličana i землеройного opreme, ali je našao primjenu u cijeloj industriji zahvaljujući svojim izvanrednim svojstvima.S ponosom proizvedeno u SAD-u!.

O robi

Slična roba u kategoriji

Please wait...