0
clear
  • 4 pak. - SnapPower GuideLight 2 za utičnice [za standardni dekor, a ne za utičnice GFCI] - noćno svjetlo - Zidne ploče na električnu utičnicu sa led ночниками - Automatski senzor za uključivanje/isključivanje - (dekor, bijela)
  • -20%
  • -20%
4 pak. - SnapPower GuideLight 2 za utičnice [za standardni dekor, a ne za utičnice GFCI] - noćno svjetlo - Zidne ploče na električnu utičnicu sa led ночниками - Automatski senzor za uključivanje/isključivanje - (dekor, bijela)

4 pak. - SnapPower GuideLight 2 za utičnice [za standardni dekor, a ne za utičnice GFCI] - noćno svjetlo - Zidne ploče na električnu utičnicu

HRK 239.94

Iznos
Tova je dostupna

NIJE KOMPATIBILAN S EUROPSKIM GFCI - ako je na vašoj utičnici postoji gumb za testiranje i reset, onda vodilica neće raditi.Vodilica lampa neće raditi ni na jednom prekidaču za svjetlo.JEDNOSTAVNA INSTALACIJA - ne trebate biti električar ili mag da postavite uvodni lampa.To je bio dizajniran za stvarno jednostavno i sigurno rješavanje problema kućnog noćna lampa.On ne zahtijeva zagrade, baterije, nosače ili žice.Jednostavno staviti ga i odlazi. (NIJE KOMPATIBILAN S EUROPSKIM GFCI).Energetska efikasnost - šine Guidelight košta manje od 10 centi godišnje na obroke.Sada, kada je svjetlo dovoljno, možete mirno spavati.NAJBOLJA VERZIJA - Guide Light 2 ima sve značajke koje ste voljeli od originalnog Guide Light, ali sada uključuje nježno рассеянную svjetlosnu traku za elegantne, lijepe svjetlo na putu.OSLOBAĐA UTIČNICE - napokon možete koristiti sve utičnice u vašem domu.Više ne dopustite da standardni težak ночникам dominiraju u svojim hodnicima, kupaonicama ili dječje sobe.

O robi

Slična roba u kategoriji

Please wait...